background background background background

Psihodramska psihoterapevtska skupina za odrasle

Terapevtska psihodramska skupina, ki se srečuje enkrat tedensko v Ljubljani, je zaživela januarja 2017. Občasno bo sprejemala nove člane. Vse, ki bi vas zanimala vključitev, vabim, da se mi oglasite. Največje možno število članov oz. članic je 7.

Priporočam jo predvsem tistim, ki hočejo spremembe glede:
svojih odnosov (z otroki, s starši, s partnerjem, v službi, ali stikom z družbo),
odnosa do sebe, svojih sposobnosti, svojega telesa, misli in občutkov o sebi.
Tudi simptomi, kot so tesnoba, depresivnost, nezdrav odnos do hrane in obsesije, so lahko povezani z zgornjim oz. so način, kako se rešujemo iz nekih drugih stisk. Zato lahko bistveno koristi, da se tam, kjer se začnemo počutiti varno in v dobrih rokah, posvetimo tudi izvorom stisk.
 
Dosedanje članice skupine poročajo o zanje pomembnih spremembah, ki jih vidijo kot učinek doživetij v skupini. Nekatere se zgradijo skozi mesece, kakor se vrv odebeli, ko se sčasoma preplete iz več niti. Včasih pa tudi po doživetjih na enem srečanju opazijo, da se je v njih nekaj preokrenilo, breme odpadlo ali da se je njihov pogled pomembno spremenil.

Če vas zanima več, me pokličite (031 652 512) ali mi pišite (jasna.solarovic@guest.arnes.si).

Tu je še nekaj pojasnil o terapevtskih vikendih in mesečni skupini.

Dobrodošli so tudi posamezniki, ki se usposabljajo za katerega od pomagajočih poklicev in želijo bolje spoznati sebe in izkušnjo terapije.

Nekaj misli o psihodrami: zavihek Pristop, drugi naslov po vrsti.

Jasnine terapevtske novice so obvestila o psihoterapevtskih skupinah, delavnicah in izkustvenem učenju, ki jih pošljem naslovnikom, in sicer od 5 do 10-krat letno: pojasnila in prijava.