background background background background background

Psihodramska psihoterapevtska skupina za odrasle

Terapevtska psihodramska skupina, ki se srečuje ENKRAT TEDENSKO v Ljubljani, je zaživela januarja 2017. Občasno bo sprejemala nove člane. Vse, ki bi vas zanimala vključitev, vabim, da se mi oglasite.

Z majem 2017 ustanavljam MESEČNO terapevtsko skupino, ki se bo srečevala po dan in pol v Ljubljani. Prvo srečanje bo 19. in 20. maja 2017 (v petek od 17.00 do 20.30 in soboto od 10.00 do 17.30).
Sčasoma se bo oblikovala stalna zasedba, zdaj pa vabim na prva srečanja vse, ki bi radi takšno obliko pomoči pri osebnostni rasti vsaj enkrat doživeli in preverili, ali bi vam bila dobrodošla.

Tu so pojasnila o terapevtskih vikendih in mesečni skupini. (Koga bi najverjetneje zanimala? Kako se bodo srečanja odvijala in kaj bo tisto, kar lahko pomaga? Komu bi jih lahko priporočili (ali pa raje ne)?)

Če vas zanima več, me pokličite (031 652 512) ali mi pišite (jasna.solarovic@guest.arnes.si).

Drugo srečanje bo junija in nadaljnja mesečna od jeseni naprej. Poleti pa petdnevni terapevtski dopust v koči v naravi.

Skupine so namenjene vsem, ki bi hoteli raziskovati ali kaj spremeniti glede odnosov –  z bližnjimi, svojimi otroki, sodelavci in/ali v odnosu do sebe …
Odprte so tudi za posameznike, ki se usposabljajo za katerega od pomagajočih poklicev in želijo bolje spoznati sebe in izkušnjo terapije.

Nekaj misli o psihodrami: zavihek Pristop, drugi naslov po vrsti.

Jasnine terapevtske novice – pojasnila in prijava.