background background background background

Psihodramska psihoterapevtska skupina za odrasle

Od januarja 2017 do septembra 2019 do sem vodila terapevtsko psihodramsko skupino, ki se srečevala enkrat tedensko v Ljubljani. Vodila sem tudi kratkotrajno psihodramsko terapevtsko skupino za študente od junija do novembra 2019.

Trenutno hitre možnosti vključitve v skupino ne ponujam, če pa se to spremeni, bom novico objavila. Dotlej puščam spodaj v branje stavke, ki so veljali za zgoraj omenjeno dolgotrajnejšo skupino.

Priporočam jo predvsem tistim, ki hočejo spremembe glede:
svojih odnosov (z otroki, s starši, s partnerjem, v službi, ali stikom z družbo),
odnosa do sebe, svojih sposobnosti, svojega telesa, misli in občutkov o sebi.
Tudi simptomi, kot so tesnoba, depresivnost, nezdrav odnos do hrane in obsesije, so lahko povezani z zgornjim oz. so način, kako se rešujemo iz nekih drugih stisk. Zato lahko bistveno koristi, da se tam, kjer se začnemo počutiti varno in v dobrih rokah, posvetimo tudi izvorom stisk.

Dosedanje članice skupine poročajo o zanje pomembnih spremembah, ki jih vidijo kot učinek doživetij v skupini. Nekatere se zgradijo skozi mesece, kakor se vrv odebeli, ko se sčasoma preplete iz več niti. Včasih pa tudi po doživetjih na enem srečanju opazijo, da se je v njih nekaj preokrenilo, breme odpadlo ali da se je njihov pogled pomembno spremenil.

Če vas zanima več, me pokličite (031 652 512) ali mi pišite (jasna.solarovic@guest.arnes.si).

Tu je še nekaj pojasnil o terapevtskih vikendih in mesečni skupini.

Dobrodošli so tudi posamezniki, ki se usposabljajo za katerega od pomagajočih poklicev in želijo bolje spoznati sebe in izkušnjo terapije.

Nekaj misli o psihodrami: zavihek Pristop, drugi naslov po vrsti.

Jasnine terapevtske novice so obvestila o psihoterapevtskih skupinah, delavnicah in izkustvenem učenju, ki jih pošljem naslovnikom, in sicer od 5 do 10-krat letno: pojasnila in prijava.